Reizen

Sam Poo Kong tempel in Semarang  

Een van de bekendste tempels in de stad Semarang is de Sam Poo Kong-tempel en het is momenteel een belangrijke vakantiebestemming in het gebied. De locatie is in Bongsari Village ook behoort het tot Semarang Barat sub-district. De belangrijkste allure is zeker de basis van de bouw zelf. Mensen komen ook naar de website om te genieten van fotografie en ontspanning, eigenlijk. Het is omdat dat het panorama is mooi samen met de nuance is heel ontspannend. De inwoners noemen het Gedung Batu omdat het op een rotsachtige berg woont en de vorm heeft die vergelijkbaar is met een gigantische rotsachtige grot.

De nuance

Na aankomst in de Sam Poo Kong tempel, kunnen toeristen observeren gigantische sculpturen van Sam po Tay Djien gelegen tegenover de tempel. Wat nuance betreft, weerspiegelt het echt de Chinese omgeving gedomineerd door goud en rode kleur. Als het gaat om de vorm van de tempel, ziet het eruit als een miniatuurvorm van het Chinese paleis. Met betrekking tot de decoraties, de website heeft tal van kampioenen geïnstalleerd in vele delen van de tempel samen met de poort. Bovendien? Een andere voor de hand liggende functie is het bestaan van Sam Poo Kong fonteinen waar toeristen Foto’s en selfies kunnen schieten!

Wonderful Indonesia

Onderzoek naar de SAM Poo Kong tempel

 

Over de achtergrond werd de SAM Poo Kong tempel gezien door de beroemde Chinese admiraal Cheng Ho of Zheng He. Jongens kunnen meer over hem te weten komen door de inboorlingen of de excursie Manual later. Wat betreft de truc, de perfecte tijd om bij de tempel te komen is in de dag dat de nuance uw beste is en ook het aantal bezoekers wordt gereduceerd. Het is omdat ze kunnen genieten van de lucht in een meer ontspannen mode en Vermijd het gedoe vanwege het publiek.

 

Dus, afgezien van het bestuderen van de achtergrond, welke andere activiteiten kunnen toeristen doen in de SAM Poo Kong-tempel? Het is geen afgezien van exploratie. Dat betekent dat ze alle toegankelijke pagodes moeten onderzoeken die op de website leven. In werkelijkheid zijn er 4 van deze! Zoals de naam al doet vermoeden, is elk van de structuur ontworpen om een andere God te aanbidden.

 

Bovendien? Nou, Sam Poo Kong Temple is een of andere manier geschikt om te genieten van fotografie. Alle decoraties en structuren zijn tenslotte een foto sessie waard. 1 ding, het moet worden gedaan bij goed weer. Anders wordt niemand geweldige Foto’s wanneer het regent. Een ander aanbevolen ding dat toeristen kunnen doen is het huren van Chinese kleding en selfies nemen met het. Ze kunnen er een krijgen bij de kassa, echt. Het enige ding is dat uw vergoeding, die wordt beschouwd als een beetje duur.