Reizen

Manado culinair avontuur

Deze stad is bekend met zijn culinaire, van de standaard degenen tot de buitengewone. Deze stad ook heel bekend met de zeevruchten producten. Dat is Manado. Als je culinaire ervaring in Manado wilt, hier een lijst die je moet proberen van ontbijt tot diner.

 

  1. tinutuan

 

Het is PAP, bevatten met groente zoals gevogelte, maïs, pompoen, zoete aardappel en cakalang en om dit te eten, vergeet niet om wat bakasang, bakasang wordt beheerd sambal gemaakt van vis. Het beste gerecht om uw dag te beginnen.

Wonderful Indonesia

  1. Nasi kuning

 

Het is simpel, chrap, en heerlijk.

 

  1. dabu-dabu

 

Eigenlijk is dag-dag niet een voedsel, maar een sambal authentiek van Manado. Gemaakt van gehakte rode & groene chili pepers, tomaten, ui, wortel, wortel, zout en limoensap. Meng het allemaal en giet met warme olie. Deze sambal is een handelsmerk van Manado cuisine. Je vindt het in elk eten dat je bestelt.

 

  1. Mie cakalang

 

Manado is gevuld met vis en een van die kenmerkende vis is cakalang. Cakalang noedels is een hel van een kenmerkend gerecht. Het is rijk aan smaak en zo lekker.

 

  1. Klappertaart

 

Dutch-beïnvloedde Manado kokos zuur. Gemaakt met vers kokos vlees, eieren, rum, vanille en meel. Koudgeserveerdomdagelijkstebegeleiden.

 

  1. woku

 

Bijzondere delicatesse van alle Manado. Vis gekookt in de bodem Spice, knoflook, gember, candlenut en rode chili peper vermengd met gehakte sjalotten, lente-uitjes en tomaten met een twist van citroen. Het is verslavend sexy.

 

  1. Babi Tinoransak

 

Het is zeer gebruikelijk gerecht in mango. Je het overal vinden. Hetzelfde als zijn naam, belangrijkste elementen van het gerecht is varkensvlees. Gekookt met veel specerijen, groene & rode chili pepers, uien, gember, suiker, zout, Chili, citroengras, limoenblad en limoensap.

 

  1. Pisang Goroho

 

Laten we het een nacht noemen, maar ga je nog niet slapen. Kom als deze nacht op een strand met een vriend en samen met al het bedrijf van de… Het is echt een gebakken banaan maar met Manado speciale recepten. Als op elke plaats, gebakken banaan geserveerd met chocolade en andere zoetigheden. Hier in Manado wordt het met sambal geserveerd. Het is uniek heerlijk. Je het niet vinden als je niet in Manado bent.